0260626609 info@visitalmasu.ro
Selectează o Pagină

Călătorul care la ieșirea din localitatea Zimbor, părăsește drumul european E81 ce leagă Zalăul de Cluj-Napoca, pentru a urma drumul național 1G ce ajunge la Huedin, va avea parte de multe surprize. În primul rând, drumul trece printr-un cadru natural pitoresc, delimitat de dealuri împădurite. Pe de altă parte, zona etnografică a Țării Călatei (Kalotaszeg), oferă o bogăție de tradiții și obiceiuri specifice.

Comuna este constituita din noua localități după cum urmează: Almașu – sat reședință de comuna situat la o distanta de 51 km fata de municipiul Zalău, Băbiu, Cutiș, Jebucu, Mesteacănu, Petrinzel, Sfăraș, Stana și Țăudu.

Comuna se învecinează cu teritoriul următoarelor unități administrativ teritoriale:

La N – comuna Buciumi;

La NE și E – comuna Cuzăplac;

La S – comuna Izvorul Crișului;

La SV – orașul Huedin;

La V – comuna Fildu de Jos.


Pentru informații despre alte Programe desfășurate sub egida Uniunii Europene în România, cât şi pentru informaţii detaliate privind procesul de aderare al României la Uniunea Europeană, puteţi să  vizitaţi pagina de internet a Reprezentanţei Comisiei Europene în România.

Acest site nu reprezintă  poziţia oficială  a Comisiei Europene. Întreaga responsabilitate referitoare la corectitudinea  şi coerenţa acestor informaţii aparţine persoanelor care au iniţiat pagina web.

Toate informaţiile privind Programul Național de Dezvoltare Rurală  furnizate prin acest site sunt distribuite GRATUIT şi nu sunt destinate comercializării.